donderdag 26 januari 2012

Vrijkaartje voor de beurs in Hardenberg!

Jah, we mogen weer vrijkaartjes gaan verloten voor de beurs in Hardenberg! Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het alweer zo ver dus kijk vast in jullie agenda's en reserveer een plekje op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 februari! Scrapbookzolder verloot 4 vrijkaartjes, 1 via het Scrapbookzolder-blog en de andere 3 kaartjes via de blogs van onze DT-leden Anneke, Anneke en Anette!


Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een vrijkaartje:
- we zouden het leuk vinden als je volger wordt van ons blog
- zet het bericht op je eigen blog
- laat hieronder een berichtje achter

Zondag 19 februari zullen we de winnaars bekend maken en maandag de 20e zullen de kaartjes verzonden worden. Misschien tot ziens in Hardenberg!

Groetjes Claudia

woensdag 25 januari 2012

Kaart met stansen Marianne Design.

Deze kaart is gemaakt met de nieuwste stansen van Marianne Design Je kunt ze HIER in de webshop vinden. Ik vind ze zo leuk en veelzijdig. Heb er met heel veel plezier mee gewerkt! In de webshop zijn nog meer nieuwe stansen van Marianne Design te vinden.

Groetjes Anneke.

donderdag 19 januari 2012

Vrijkaartje Crea weekend Gorinchem!

Hallo allemaal,

Ik heb een vrijkaartje gekregen voor het Crea weekend Gorinchem. Aangezien ik hier niet heenga, wil ik dit kaartje verloten onder degenen die hier wel heen willen! Het Crea weekend Gorinchem is op 10, 11 en 12 februari. Wil je kans maken op dit kaartje stuur me dan een mailtje via info@scrapbookzolder.nl en laat hieronder even een berichtje achter!

Groetjes Claudia

zondag 15 januari 2012

Nieuwsflits!

Zoals velen waarschijnlijk wel weten is het eind januari weer tijd voor de CHA in Amerika! Dat betekent dat er weer veel nieuwe producten aan zitten te komen van Tim Holtz en natuurlijk volgen wij dit op de voet! We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat we al deze leuke nieuwe spullen zo snel mogelijk binnen krijgen! Hou de site in de gaten...

We zitten met smart te wachten op een bestelling die we geplaatst hebben met onder andere bijna 50 kleuren alcohol inkt!

Geld vergeten mee te nemen... of net niet genoeg geld bij je voor dat leuke stempeltje...? Vanaf heden is het mogelijk altijd bij Scrapbookzolder te pinnen, op de beurs maar ook bij ons thuis!

Er zitten weer nieuwe artikelen in de categorie opruiming, onder andere de creatables van de kerst!

Nu 10% korting op:
- alles in de categorie embellishments
- de clear stempels van Marianne design
De actie met de pizzadozen is goed ontvangen en we hebben er leuke reacties op gekregen, we hebben er nog een aantal over voor degenen die nog een gokje willen wagen... Koop voor 15 euro een pizzadoos vol met scrapbookmaterialen ter waarde van ruim € 50,00! Klik hier voor meer informatie!

Er zijn nog plaatsen over voor de workshop op zaterdag 21 januari, Eline's kijkkastje!
Tijdens deze dag maak je een leuk kijkkastje met onder andere producten van Eline's huis zoals: papier pale pastels, eline's houtjes, kant, roosjes, mdf figuren, doosjes en meer!! Daarnaast maak je een aantal leuke verassende dingen zelf voor de invuling van het kastje! Je gaat naar huis met een leuk kijkkastje en met extra materiaal om thuis nog wat leuks te maken. Geef je hier op voor deze superleuke dag!

eline's kijkkastje

Klik hier voor de creatables van Marianne Design van Januari, nu te koop vanaf € 6,75
creatable tree www.scrapbookzolder.nlcreatable grass www.scrapbookzolder.nlcreatable fence www.scrapbookzolder.nlcreatable ivy www.scrapbookzolder.nl

De opbergbakken voor 12x12 inch papier zijn nu slechts € 3,50 per stuk, klik hier voor meer informatie!

Groetjes Claudia

Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier voor de online versie!

donderdag 5 januari 2012

Opbergen distress inkt

Ik was al een tijd op zoek naar iets om mijn distress inkt op een overzichtelijke manier op te bergen. Tot nu toe had ik het steeds in een mandje staan maar was ik lang op zoek naar net die ene kleur die ik wilde hebben... Op het SNN forum kreeg ik leuke ideeen voor het opbergen en toen ben ik eens gaan snuffelen tussen mijn spullen. Uiteindelijk vond ik deze, van oorsprong, bestekdoos (jaja, wie wat bewaard die heeft wat...) en deze heb ik gedoopt tot bewaardoos voor mijn distress inkt. En ik ben er helemaal blij mee want er zit een deurtje aan waardoor ik het ook makkelijk kan meenemen! Nu moet ik nog even de tijd vinden om de buitenkant op te pimpen! Voor de labels kreeg ik een tip van iemand van het forum, ze zijn hier te downloaden: http://www.rangerink.com/pdf/label_sheets/DistressInkLabels.pdf



woensdag 4 januari 2012

2012 en nieuwe workshop!

Allereerst wensen we iedereen een gezond, gelukkig en vooral creatief 2012 toe! We hopen dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad en vol nieuwe energie het nieuwe jaar kan beginnen. Het weer buiten is niet echt lekker maar zorgt er misschien wel voor dat iedereen lekker binnen aan het freubelen is!

Wij beginnen het nieuwe jaar met een nieuwe workshop, namelijk:

Workshop Eline's Kijkkastje!



 De workshop wordt gegeven op zaterdag 21 januari op een locatie in Eext of in Assen (afhankelijk van het aantal deelnemers).
Deze workshop duurt van 10.00-16.00 met een uitloop naar 17.00.
Koffie/thee, lekkers en een eenvoudige lunch is inbegrepen!

Tijdens deze dag maak je een leuk kijkkastje met onder andere producten van Eline's huis zoals: papier pale pastels, eline's houtjes, kant, roosjes, mdf figuren, doosjes en meer!! Daarnaast maak je een aantal leuke verassende dingen zelf voor de invuling van het kastje!

Je gaat naar huis met een leuk kijkkastje en met extra materiaal om thuis nog wat leuks te maken.

Zelf meenemen: je basismaterialen als snijmat, snijmachine, schaar, lijm, etc.

Opgave kan via de website onder het kopje workshops.

Groetjes Claudia