vrijdag 27 mei 2011

Happy Birthday!

Voor deze kaart heb ik Kraft cardstock gebruikt en design papier van Morning Meadow. Deze is te koop in de webwinkel als pakket en Claudia geeft maar liefst 40 % korting op dit pakket.  De tekst stempel is van Viva Decor net als de borderrand. Deze heb ik bewerkt met embossingpoeder. De tekst heb ik gestempeld op Kraft cardstock en gekreukeld en daarna lekker langs de randjes een vuurtje gefikt ;lol). Daarna heb ik het tekst gedeelte en de postzegel bewerkt met Crackle Accents zodat het er een beetje oud uit zal gaan zien . De bloemen zijn een stans van Marianne Design.

xxx Anneke

donderdag 26 mei 2011

papier!!

Ik ben gek op papier!!!!
Onderstaand kaartje is gemaakt met Kraft Cardstock en enkele restjes uit het o zo mooie papierblok van Tim Holz: Paper Stash Vintage Shabby.
De achtergrond is gestempeld met distressinkt Walnut Stain, met een stempel van Viva Decor: Letters and Embellishments. De digi is losjes ingekleurd met distressinkt Walnut stain en Victorian Velvet. Het randje is geponst met een randpons van Martha Stewart en versiert met parel plaksteentjes. De butterfly stempel is er een uit mijn voorraadje. De "hinges" zijn gemaakt met een stans van Tim Holz: Hanging Sign. Alle randjes zijn gepoetst met Walnut Stain, met behulp van een inkblending-tool en een Non stick Craft Sheet.

dinsdag 24 mei 2011

Rondponsen met je hoekpons!


Pas geleden was er op het forum een topic over rondponsen met je hoekpons en nu kreeg ik de vraag weer hoe je dat nu precies doet! Dus ik dacht laat ik hier het bestandje even plaatsen zodat je het kunt downloaden! Het is erg simpel: je print het bestand uit in de gewenste kleur en knipt of snijdt de gewenste cirkel uit (groot of klein). Je houdt de hoekpons op de kop zodat je kunt zien waar je ponst. Je zet de buitenste hoeken van je pons tegen de lijnen aan en zo pons je de cirkel rond!

Hieronder het bestand:

Veel plezier ermee!!

vrijdag 20 mei 2011

Post it Easel

Van Claudia kreeg ik dit mooie papier van Sei met de welluidende naam Morning Meadow. Het is een compleet pakket met erg veel leuke dingen erbij: glanspapier, flockpapier, een alfabet, stickers etc. (nu met flinke korting in de webwinkel). Ik heb er een Easel "card" met post it blokje van gemaakt. Had dit nog nooit eerder gemaakt en ik moet zeggen dat het erg leuk is om te doen.

Heb een post it blokje van de Action gebruikt.

In platte toestand, je kan deze dus in een envelop verzenden.

Ook de achterkant nog versierd.

Groetjes
Anneke Klaas

maandag 16 mei 2011

Inspiratie

Aanstaande zaterdag gaan Claudia en ik beginnen aan onze eerste workshop samen. En dat dat er een gaat worden over "poetsen" zal een ieder die mij kent niet verbazen. Omdat er momenteel steeds tags in mijn dromen verschijnen, heb ik er maar weer eens eentje gemaakt. Deze keer niet met de gebruikelijke rubberen stempels, maar met een van Viva Decor: Vintage Lace.

De achtergrond en de vlinders zijn gestempeld met Embossing inkt van Ranger en embossingpoeder: Seafoam White eveneens van Ranger op een Manila Tag#8.
Het label is gepoetst met de distresskleuren: vintage photo, dusty concord, spun suger, worn lipstick, victorian velvet, walnut stain, black soot.
Voor de achtergrondtekst heb ik gebruik gemaakt van de Happy Birthday stempelset van Viva Decor.
Het label heb ik gemat met wit cardstock en een restje van Eline's huis papier.
Lint, kant, brads, kaarthoekjes en pareltjes uit eigen voorraad.
Deze techniek gaan we je uiteraard in de workshops leren!! Er is nog beperkt plaats.....

vrijdag 13 mei 2011

Weer nieuwe producten binnen...!

Hallo allemaal,

We hebben een bestelling binnen gekregen van zes grote dozen en na hard werken staat het dan nu allemaal op de site! Het begin van de collectie Tim Holtz is binnen en we hopen snel meer aan ons assortiment toe te kunnen voegen!

Hieronder een impressie van de nieuwe artikelen:


Tim Holtz idea-ology:


Alle 36 kleuren distress inkt:


Snuffel eens rond op de site voor nog meer nieuwe producten zoals de inkt blending tools, heat it tool, embossing poeder, manila tags en meer...

Hierbij wil ik ook de workshop labels maken nog even onder de aandacht brengen, kijk hier voor meer informatie!

Groetjes Claudia

woensdag 4 mei 2011

Eerste workshop bij Scrapbookzolder!

Workshop labels maken!

Tijdens deze 3 uur durende workshop maak je 8 labels met Tim Holtz technieken. Je leert werken met distress inkt, embossingpoeder, masks, stempels en meer… Je bent verzekerd van een leerzame middag en je krijgt de beschrijvingen erbij zodat je alles thuis nog eens kunt nakijken en oefenen!

Hieronder een impressie van de workshop:




  • Zaterdag 21 mei en zaterdag 11 juni
  • 13.30-16.30.
  • De workshop wordt gegeven door Anette van den Berg en Claudia Herwig.
  • Locatie Assen of nabije omgeving (definitieve locatie volgt zsm).
  • De kosten voor deze workshop zijn € 19,95. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers.
  • Het is raadzaam je eigen basismateriaal mee te nemen zoals snijmat, snijliniaal, schaartje, etc.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@scrapbookzolder.nl.

We hebben een beperkt aantal plaatsen dus vol=vol.

Kun je niet op genoemde dagen maar wil je deze workshop wel graag volgen, neem dan contact met mij op via info@scrapbookzolder.nl

zondag 1 mei 2011

Jah... het is 1 mei...

En dat betekent dat ik een winnaar bekend ga maken...!

Allereerst heel erg bedankt voor de leuke reacties op het blog en dat ik nu al zoveel volgers heb! De eerste artikelen staan erop en er zullen er nog vele volgen...!!
De namen van degenen die meededen aan de candy heb ik op briefjes geschreven en die allemaal door elkaar gehusseld. Vervolgens heeft zoonlief er een briefje uit mogen halen en de naam die erop stond, is...


Petra, van harte gefeliciteerd met je gewonnen candy! Wat de candy inhoudt, zie je op de volgende foto! Natuurlijk zit er het mooie Riddersholm papier, Turquoise Hill's bij! De papierlijn Scarlett's Letter van Basic Grey en wat embellishments. Wil je me je adresgegevens mailen via info@scrapbookzolder.nl?

Blogcandy Scrapbookzolder!

Dit bericht blijft bovenaan staan tot 1 mei. Voor nieuwe berichten scrol naar beneden.
Zoals jullie kunnen lezen is het blog van Scrapbookzolder nog maar net geopend. En ter gelegenheid van deze 'opening' geven we een leuke candy weg! De inhoud van de candy blijft nog een verrassing!



Hieronder kun je lezen hoe je in aanmerking kunt komen voor deze candy:
- Je bent of wordt volger van het Scrapbookzolder blog
- Plaats een link naar de candy op je eigen blog
- Laat hieronder een bericht achter zodat ik weet dat je meedoet

De candy loopt tot 1 mei, op die dag zal ik een winnaar trekken uit alle namen!